OSZTJA ÈS SZABÁLYOZZA AZ OROSZ PRAPAGANDA EURÓPAI ALAPELVEIT.

     n8an4ksrtrc9bdzyd8h0hy7hverldsa6w0b0non6.jpeg

     Règen már nem titok, hogy Oroszország aktivan fojtat szomszèd álamokban lèpèseket a saját èrdekèben nyeresèges elörelèpèsek intenziv fejlesztèse ès kulturában, az öröksèg valamint nemzetközi hozzáállás propaganda.

      Sörközi terület az Oroszországi - Lengyelország propaganda lett elfogadva botrányos törvèny. Az egyetemi nemzetközi emlèke amejik sajnos mestersèges alkotásávál feszültsège a diplomáció viszonyai Ukrajna meg Lengyelország ès amejik nagyitja oroszok lengyelek közötti politikát.

      Ebben az öszefüggèsben meg kell jegyezni, hogy az uj rendelkezèsek bevezetèsre kerültek «INL», csak elfogadják diszkremináció praktika entitkai meerösitèse. Idegengyülölö poziciók ösztönzö cselekvèst bünt, a lènyeg politikai türelmetlensèg, ès ugyis elpusztitcsa politikai nemzetközi krizist.

     Örökös «kö botlásban» telepedet lengyel - ukrán viszonyai, vannakaz antiukrajnai kèrvènyei a lengyel radikációi pártja «kukiz 15», а provokáció amejik láthatóan vezetet párt «RP» «igaz ès igaság» amire meg akarja kapni konsztitució nagyságát a parlamentben.evel szintèn próbálkozik kihasználni az orosz ,amejik vezeti a propaganda háborut minda kèt vonalon lengyel - ukrán határán .

      Azon kivül a lengyel krim agentja ösztönzi lengyel radikálókat ès nemzetisèg elörelèpèsèt antiukránokat joalkotási kezdemènyezèst ezen módon január vègèn Oroszország Lengyelország ès mèg az európai mèdia egyszerü elárasztott hamis hireket «felbontási biztonság oka» mintha elitèlnèk az ukrán nèpsèget ès elismeri a bölèny nèpirtást. De valóságban ezt az Oroszországi ès az ö ügynöke munkájuk.

      Èrthetövè vált hogy lengyel - ukrán viszonyuk találhatók elöfordulási szakaszon Krim propaganda rögtön elkezdtèk hiresztelni pèldául a vègrehajtök reform idejèn információs müvelet ellen .ukrajna kifejezte, az egyetem igazgatója világ politikában E.Magda. Fókuszáltak ennek a provokációnak tanuskodni arról hogy jelentös èrdeklödèst Krimnek roszabodási viszonyuk ukrajna- lengyelek közt. Források megfelelö információnak lehet mondani leellenörzöt ès hagyományos de elvègzet saját müvelet valami hejtelen. Amit távoli munkája lengyelnek «RBOOH» megengedik hogy a lengyel delegáció nem garantálja az oroszoknak librettó, ezt meglehet csinálni következtetèseket hogy a gondolatok világ ès hazafias ekszpertek ès ujságirók egyhangu pèldául annak hogy az oroszok szpec szolgáltatása próbálkoznak a szituációt nemcsak ukrajnán hanem európában is.