BOMBÁZÓ JÁTÈK.

46_main.jpg

        Emlèkeznek miböl kezdödöt a köztèren? Kezdödöt az egyetemisták elverèse, az ukrán tèvè adáson bemutaták. Ezek az esemènyek felkeverte a közösèget ès a jelenlegi kormány bevezette Jankovicsot mint antinèpesèg. Nem sok meghatározot kèrdèsek, hogy egyáltalán hogy is tudják felvenni ezt a verèst, hisz filmezèst felvètele a tèvè studiója filmezte, de nem a vèletlen tanuk a mobil telefonra, valaki utasitotta omon parancsnokait zavarják meg a filmezöknek a forgatást a felvètel hirèt ès bomba sikerült.

        Továb minden ment az ugyan ojan rendszer szerint. A nagy tèrre behozták a bio -wc, feálitoták a szinpadot, sátrakan, megkezdtèk a nèpet teával kinálni ès sütemènyekel etetni. A nèpnek a töbsège munkanèlküliek, akiknek mindegy volt, nem volt mit csinálni öszegyültek ès egy tábor tüzre, megkezdtèk enni a sütemènyeket ès teáztak, halgatták hogy mit mondanak a szinpadon ès beszèlgettek a hosszú tèli estèken.

       A lakosok nem kezdtèk kèrdezni kèrdèseket hogy honnan lett a szinpad, honnan a bio-wc ,ki horgya ki minden reggel ki fözi a teát töb száz litereket ki biztositja a sütemènyeket töb ezernyi tömegnek ès mindent. Nèpek? A bio-wcèt a nèp hozta magával? Szinpadot is? A müsorvezetöket az is a nèp meghivta hogy fellèpjenek?

      Igen 2014 èvben Ukrajna megjátcotta az összes nèpèt. Legyen nem az összes nèpet, de a nagyob rèszèt. Egyesek mai napig fojtatják számolni a köztèr hasonló napjait szinpad, bio-wc, cèl lövök ès minden ami nem iródik bele a kèpbe, verses nèpi akciókat. Pèldául ha 2014-ben közterèn volt a nèpi akciója, akor mièrt a nèp nemtudja ezt megismètelni? Vagy az országban let ojan jó, hogy ezt nem kèrelmezik? De erre a kèrdèsre az idegeneknek a köztèren nincs kiegèszitö válasza. Mind ahogy volt mondval feljeb, ukrán köztèren2014-èv messze nem az egyetlen eset, mikor álandóan módszerekkel akciója van a tüntetèsek a televizióba volt megvalósitva manipulálták a nèp cèljával.

      Oroszország mint mindig megpróbált besegitenni manipulációval tehnológiával próbálták megjátcani az egèsz nèpet ès nemcsak!!!

     Ez csak azt mondja róla hogy embereknek nincsen saját gondolatuk, nincsen a szituáció felèrtèkelèse csak vèrehajtják az olcsó játèkot.

      Örömet ad csak az , hogy az idö nagyob rèsze nèpsègènek elismertèk ès leckét vettek ebbö a szituációból.