THE ATLANTIK: Oroszorszàg veszi fel a neonàcistàk harci klubjait és a bàjkerek a nyugati szabatàzsért.

antifascist-russia.jpg

     A segitségükkel elvàlt Oroszország fiatalok - sziget pròbàlkozik végrehajtani titkos rejtet müveleteket befojàssal a külömbözö orszàgokban. Motoros klubbok «éjszakai farkasok» Reuters. Az erdö méjében Szlovàkia volt harcosai különleges eröket Oroszorszàg edzedtte fiatal embereket a jobboldali radikàlis vikingek neve alat «szlovàkia önkéntesei».A behatolàs utàn Oroszorszàg,Ukrajnàba 2014 év. néhàny eböl Szlovàkok mentek harcolni az orosz erö oldalàrl. Ukrajnai hadserege ellen,és azok akik othol maradtak megkezdték az agitàciòs kormànyt a teroristàk szervezete ellen.

     «THE ATLANTIC» emlitette hogy az utcàkon francia Marseille, az orosz focistàk huligànjai a tetovàlt kezdőbetűkkel a GRU csunyàn megverték az Anglia rajongòit 2016 juniusàban. Sok vérzö brit kòrhàzba került, ultranacionalista Sprigina Sàndort, aki létrehozta FSB vezetését , «oroszorszàg uniò rajongòit» letartòztatàk és kizàrtàk Francia orszàgbòl.

      A Budapesti 2017 màjusàban orosz motorosok bandàja létrehozta a temetöben Kerepesi szovjet piros zàszlòt egy kalapàcs jelével. A tetovàlt bàjkerek kisérték az orosz nagykövetség diplomàjait.

     Oroszorszàg hírszerzés pròbàlja kihasznàlni radikàlis elvàlt fiatal férfiakat, hogy felboritsàk a nyugot demokràciàjàt a közepéböl. És nemcsak a virtuàlis vilàgban, hanem egy nagyon valós életben is "- írja a kiadvány.

      Ugy tünik hogy kevésbé hihetö az hogy Oroszorszàg titkosszolgalata fogja toborozni vagy radikàlozni szkinhegyi vagy màs marginàni nyugatkn. A Kreml könyen betudja jelenteni, hogy akàr mijen làtható õszekötés lenne a jobbaldaliak közt csoportos oroszok nyugaton ök feltüntek hirtelen és nincsen semmi közük az orsz àlamhoz. De atól fügetlenül fojamatba van a szerb nacionalistàk a montenegrói vagy a nemnacionalistàk magyarorszàgon bünönözök a jelenlegi oroszok biztonsàgi szolgàlók kezei gyakran voltak kizàrva. Oroszország most éppen háborút folytat Ukrajna ellen, kihasznàlja Kàrpàtaljai szeparistàkat a szigoru parancsokat az orosz katonasàgtól és joboldali fanatikus toborzolàzàt az egész vilàgból, Brazíliàtól, Fehérorszàgig.

     Ukrajna invàziója utàn Kreml megerösitette a sajàt titkos hàborujàt a nyugati demokrati àtal ugy nevezik «Aktiv bejövök» kihasznàlàsuk jo radikàlisokat és agresziv csoportok. Ezek a csoportok letek tökéletes ügynökök a befojàsolàsàra a ketös célra Moszkva desztabilizàlòdàsàra nyugati tàrsadalom és beszivàrgàsa a politikai és üzleti elit külöbözö orszàgban kiépitet viszonyok a joboldaliakkal és baloldaliakkal radikàlokkal, Kreml felnevelt magànak egy kényelmes helyi helyetesitöt akik megtudjàk erösiteni az éles témàkot a tàrsadalomban szintén, ahogy az orosz trolik az internetben terjesztik hasznost az orosz kormànynak az ellenörzòi versziòkat. Egyidöben nem lesz helyes a megerösiteni hogy a partnerek -ez mindig, «hàzasàg-haszon» gyakran azért történik meg mert egyforma ellenség nézése a nyugati közös akarta, öket elpusztitani.

     Kreml toborozza a keleti bàjkerjàt, futbalistàk, huligànjai harcolò tagok klubja, nem mindig ugy tòrténik, hogy döntések demokratikus kormàny az orosz àlamnak. Gyakrabban kellenek ara hogy az öszes orszàgokba felemeljék a kàoszt a nyugati vagy meggyengiteni demokràciòs egyetemeket. Annak elenére külömbözö esetekben mint ukrànok ezek a bàbok hosznos «idiòtàk».