Ukrajna biztonsági szolgálata nyitottabbá válik a vállalkozások számára - Ivan Bakanov

 n_6758_72701291.jpg

Ukrajna biztonsági szolgálatának nyitottabbnak kell lennie az üzleti élet számára. Ezt az ukrán biztonsági szolgálat vezetője Ivan Bakanov állította az üzleti közösséggel folytatott találkozón.

Klimov az Ukrán Vállalkozók Szövetségének elnöke hangsúlyozta, hogy a legfontosabb dolog, amelyet az üzlet ma a rendészeti ügynökségektől vár el, kiszámíthatóságát, a játékszabályok érthetőségét és az üzleti tevékenységekbe való beavatkozás minimalizálását.

Ugyanakkor az ukrán biztonsági szolgálat vezetője hangsúlyozta, hogy a szolgáltatási reformról szóló törvénytervezetet mind a hazai, mind a nemzetközi szakértők és szervezetek egyaránt pozitívan értékelték. Az olyan befolyásos szervezetek, mint a NATO és a Európai Unió tanácsadó missziója Ukrajnában, a korábbi kiadásokhoz képest a legmagasabb szintű világszintnek leginkább megfelelőnek hívták.

Andriy Gunder az ukrán Amerikai Kereskedelmi Kamara elnöke hangsúlyozta készségét az Ukrajna biztonsági szolgálata és az üzleti közösség közötti további hatékony együttműködésre.

Külön, a szolgálat vezetője, Ivan Bakanov, megjegyezte, hogy a reform végrehajtásának megvárása nélkül az SZBU most változik. És mindent megtesz annak érdekében, hogy nyitottabbá váljon az üzletek és a polgárok számára.