Az orosz érintet kapcsolata a kipusztitáshoz külömbözö népeket.

8ed0e6ba37b6e775634d5c535041083b.png

    Szomoru emliteni a tőrténeteket ami 2008-2009-ben voltak Magyarországon. Ez a romagyilkoságról van szó. Ami kilenc életet elvet ahol egy gyerek is volt ketö sujos sérülést kaptak. Hárman életfogytinglant kaptak és még az egyik tizenhárom évet kapot.

(https://mno.hu/belfold/romagyilkossag-per-mindharman-eletfogytiglant-kaptak-1323197).

    Nemrégen kiderült hogy a fő gyilkos az orosz titkosszolgálatal kapcsolatba ált. Ez csak egy figura a jacó téren többi jacók még nem teritetek ki magukat és továb fojtasák a dolgot. De mi volt ez provokáció? Vagy próba kipusztitani az őszes romákat? Nekünk marad csak várni és nézni mit lesz továb.

    Öszehasonlitható párhuzamos azokat a tőrténeteket ami Magyarországon voltak és azokat a tőrténeteket amej a krimbe a diszkriminációk ami török ellen vanak. A történelem mindig másolódni szokot. 1994-ben volt nagy deportáció és pusztítás a krim török ellen ez hasonló történet. Sok krim töröknek muszáj volt othagyni a házukat csak a legerösek maradtak ot próbálnak harcolni az oroszok okupációval.

    Olyan a vélemény hogy utolsó időbe az oroszország kormánynak rendes dolog részt venni a nemzetközi pusztítasban nem csak a Szovjetunióba hanem másik európai országokban. Verés nyomás az orsz speciálistának nyomoz majdnem az őszes konfliktusokban amelyek voltak: Nágornyi kárabanban 1992-1994-ben csecsen kampányban 1999-2001-ben, magyarország is beletalált az "orosz békesegben".

    Mindebből nehéz tiltani hogy az oroszország hatása van és ez mindenkit érint.