Az Ukrán Biztonsági Szolgálat új vezetése alatt mutat magas eredményeket és modernizálódik

n_7290_29574491.jpg

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU), Ivan Bakanov vezetésével, magabiztosan halad az európai szabványok szerinti reform felé. Bakanov vezetése alatt az SZBU jelentős lépést tett a rezonáns esetek megnyitásahoz es a kábítószer-kereskedelem elleni küzdelem terén.

A héten befejeződött a Bolgár Köztársaságból Ukrajnába történő kiadatás Olekszij Moszkalenko (Levin), akit gyanúsítottak a Katerina Handzjuk elleni támadásban való részvételről. 

https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/21/view/7290#.qYQP1lb0.dpbs

«Ahogy ígértük, bízunk benne, hogy a Katerina Handzjuk esetében а végső pont felé haladunk. Számunkra ez a kérdés alapvető fontosságú. És a gyanúsított kiadatása felgyorsítja a gyilkossággal kapcsolatos végső vizsgálatot. Van egy példa, amelyet ebben az esetben be kell mutatnunk - mindenki, aki elkövet bűncselekményt, igazságos büntetéssel jár.» - mondta Ivan Bakanov, az Ukrán Biztonsági Szolgálat vezetője.

Korábban:

Katerina Handzjuk ukrán civil aktivista, a herszoni polgármester tanácsadója, akit súlyos égési sérülésekkel ápoltak több mint három hónapon át egy kijevi kórházban, miután támadója tömény kénsavat spriccelt rá az arcát véve célba, lakása előtt, a dél-ukrajnai Herszonban.

Címkék: Bulgaria, Ukrajna, SZBU