Az ég bezárása Ukrajna felett, ez egy esély nem engedi Putyin akkor elpusztitani  a világot.

621cd706bbf11.jpeg

Váratlanul vélik az oroszok számára az Ukrán földön veresége. Putyin megértette hogy olyan könnyen az Ukrán nem lehet felfalni, és egyszerűen feladja.

Ezért annak érdekében megmenteni saját életét meg a hatalmát, nemkontrolált kormányzója Oroszországnak sikerüaz utolsó tronfot az útjába tartotta hogy megzsarolja az egész világot nukleáris fegyverekkel. Ki volt adval a parancs, erővel visszatértünk az átmenetet  speciális  szállítási mód harc viselésének Indok: mintha «agresszió kifejezése». A Nátó vezetője az Oroszokra célozva. Mert a tükör már csak az. De nem  a szabad  Európára !

Ukrajna közvetítő nélkül már szembesült a dühvel  «megveszet medvével». A soron az egész  világ, és mindennek elöt a szabad emberek Európából meg Amerikai Államok amelyikek Nátó vezetőji. A világ ojan hejzetbe kerülhet, a nukleáris katasztrófa küsz, arra tekintettel hogy ebben az időben semmi nem álitcsa meg Putyint hogy nukleáris ütés merjen Ukrajnára! De az ijen fegyverek használatának komoly  következményei  katasztrófává válnak nemcsak Ukrajna  számára hanem hanem az  összes  szomszédos országokban, és mindenek előtt Törökország és Európának!!!

Összatartó egység Oroszország  elrettentésében egyre fontosabbá válik . Mi mindannyian a bajban egyesületünk, akinek a  neve Putyin. Ugyanabban az időben,  Amerika rögtön reagált, növelték saját harckészültségük fokát a fegyveres erők mértékét második szintre!

De van esély nem megengedni következnyek alkalmazását a legnagyobb szörnyű fegyver a világon - ez a rakéta elfogása Ukrajna felett,  az elérési  cél.

Ezért a világ összes népének tanácskérése, a Nátó tagországokhoz! Bezárása az eget Ukrajna felett ! A szövetségnek van esélye,  bebizonyitani hogy megtudja védeni a katasztrófát.