A «HIBRID HÁBORÚ» TÖRTÉNETE.

screenshot_1.jpg

Most Ukrajnában volt egy premier egy 4-soros dokumentumfilm-vizsgálati film Szergej Loyk «Hibrid történet».

Ez a film már a YouTube-on van ebben a pillanatban, és mind a négy sorozat megtekinthető.

A vizsgálat lendületet kapott tájékoztatója a fejét SBU V.Hricák agusztus közepén 2017 az orosz különleges szolgáltatások Ukrajnában végrehajtott különleges műveleteiről.

A dokumentumfilm három ukrán történetét meséli el, az ATO egykori tagjai, akik honvédelmi fegyverekkel megvédték hazájukat, hirtelen 7 napra munkásként Moszkába utaztak. Moszkvai-Tolyatti-Kurchatov nehéz útja volt, e három városban nem kellett a javítóműhelyeket ábrázolni, hanem a terrorista-fanatikusokat.

Pénzt ajánlottak fel - akár 1 ezer dollárért. az első nap végén megfigyelve a "brigád" akcióit, akik különösen különleges számban 4 alkalommal hívták Ukrajnát, és a specifikációnak megfelelően olvastam egy szöveget, amelyről nyilvánvaló volt, hogy  ők valamit felrobbantani akarnak, a két srác rájött, hogy «sötét» használják őket, meggyőződve arról, hogy a «brigád» valami veszélyes és rossz dolgot érintett, és éjszaka visszamentek Ukrajnába.

És az asszony, aki őket bérelté, miután visszatértek és elmondták mindenkinek, börtönbe került. Аz ő kedvese Sergiy Szokolov - az összes üzlet fő szervezője - már Oroszországban volt.

A sorozat számos interjút tartalmaz, köztük maga Szokolov is, amelyet Moszkvában tartó letartóztatása előtt rögzítettek. Jelenleg Szokolovot letartóztatták és fogva tartották Moszkvában egy vádemeléssel kapcsolatban, azzal a váddal, hogy hamis terrorcselekményt szerveztek és fegyvereket birtokoltak. És három katonai tanú az ügyben.

Ez a film a hibrid hadviselés módszereinek tanulmányozása.

A film megtekinthető a linken: https://www.youtube.com/playlist?list=PLuFlabNyN8mN8X2h52HAeOlIpQ3VIwsKO