INFORMÀCIÒS HÀBORU: OROSZORSZÀG ÖSSZEHOZOT EGY EGÉSZ KATONASÀGOT INTERNETES TROLLOK.

3633236f-bf04-4cf8-968c-ff2304113759.jpg

   Az informàciò egy kicsit öreg, de az értelme nemvàltozot. Ugyanijen intézkedéseket tesznek oldalàròl is, a mostani idöben.

   Oroszorszàg kihasznàlja, akàr mijen példàt a provokàciòra meg a hazugsàgra, akik elen realizàlja az internet egyesitésére. Moszkva öszehozot egy egész katonasàgot «trollokat» akik feldobjàk a hálózatba külömbözö hamis, és elkényeztetik a helyzetet a sajàt komentàriummal.

  Csak az Ukràn fészbukon dolgozik körülbelül kétezer troll amej àlcàzzàk a hazafias részeken terjesztik a kellö informàciòt Kremlnek. Példàul feltàrt hasznàlò Mazur Istvàn nevü, kiderűlt hogy egy egyszerü «DNR» katona bandita.

      A fészbukon harcolò Mozurt tiszta vizre vitték még fél ével ezelőt, miutàn ök fejükre az ukràn felöl berepült egy taktikai rakéta «pont U» ami nem felelt meg az igazsàgnak.

      Hogy is történt az akor hàny tizednyi hektàrnyi föld a zòna behatolàsa el letvolna pusztitva. Hogy megtartsàk tònuszba megbolonditot népet, harcosok pròbàlkoznak bombàzni elfoglalt teretòriàt. Utànna pedig az Oroszok FVW megemlitették a réműlt informàciòt. A heji lakosok két év hàboru alat jòl megtabultàk megkülömböztetni a kalibert és a tàvolsàgot, honnan repül a rakéta.

     Oroszorszàgnak hazugsàg az a fegyver améjket ök megloptak az egész civilizàlt vilàg.

    Klaszikus orosz propahandàt, a töbség ukrànt nem érintette. De a hazugsàg porként elhalàlozott matricàkà vàlnak kifinomultà. Ez azt jelenti hogy a hàboru a, informàciòs fronton les, csak hihetöb.