A MAGYAR ARANY VISA

global-citizen-global-village.jpg

     A befektetési engedélyek megszerzésére irányuló magyarországi programot hirdető telephelyek egyikében "a nemzeti kötvények ötéves időtartamra történő befektetése lehetővé teszi a magyarországi tartózkodási engedély megteremtését a kérelmezőnek és családtagjainak, figyelembe véve a kiskorúakat ... 2016 szeptembere óta ez a jog garantált a felperes szülei és felnőtt gyermekei számára. "

     A program analógjai nem léteznek. Csak a magyar szabályok garantálják a járulékok visszatérését és a belső útlevél kiadását közvetlenül, megkerülve az állandó lakóhely színterét "- mondja a" magyar kiváltságprogram "honlapja. A magyarországi tartózkodási engedéllyel rendelkezők előnyei között: "a schengeni államok határainak szabadon való áthaladása, számlák nyitása az európai bankoknál és jogszerűen más régiók tőkebefektetése ..."

   A magyar államkötvények (kötvények) megvásárlására vonatkozó tartózkodási engedély megszerzésére irányuló eljárás körülbelül három hónapig tartott. Ezt Blotszky szerint a Sberbank kezelte, amely az ilyen szolgáltatásokat nyújtotta ügyfeleinek és partnereinek. A kérelmezőnek tartózkodási engedélyt kellett kérnie, beleértve a bűnügyi nyilvántartásból származó igazolást is, és természetesen ellenőrizték a személyt.

     Ez a program főleg az orosz politikusok számára készült.

    A Naryszkin és a Jevsztrátov mellett az anyagok közé tartozik néhány orosz politikus neve, a kormányzati szerveknél dolgozók és az állami tulajdonú vállalatok vezetője. Andriy Naryszkin megkérte, hogy adjon neki magyarországi tartózkodási engedélyt.

    Az Újságírói Direkt36 és a "444" hírportál Novaya Gazeta által készített általános vizsgálata szerint, vele együtt tartózkodási engedélyt kértek Magyarországon, valamint felesége, Svetlana és két ő lánya.

     A "véletlen egybeesés" szerint a férfi az RF Serhiy Naryszkin külföldi hírszerző szolgálatának igazgatója. Emellett a feleségeik és lányaik születéseinek neve és időpontja megegyezik.

    2006-ban módosították az orosz jogszabályokat, amelyek tiltják a kettős állampolgárságot az állami és önkormányzati álláshelyeket felváltó személyek számára.

      A kettős állampolgárság vagy a tartózkodási engedély egy másik országban különösen nem vehető igénybe a Biztonsági Tanács titkára és tagjai, az orosz elnök, az Állami Duma képviselői és a Federáció Tanácsának tagjai számára. Később olyan módosításokat fogadtak el, amelyek megtiltották a második útlevelet az Orosz Föderáció miniszterelnökének és miniszterelnök-helyettesének.

     A presztízs mellett a kettős állampolgárságnak tisztán gyakorlati célja van. Az oroszországi instabil gazdasági és politikai helyzet miatt a második útlevél egyfajta garancia a tulajdonos stabilitására. Ha valami rosszul megy, és az elmúlt évek gyakorlata tele van ilyen példákkal, a második haza lehet "pótlólagos repülőtér", és nem csak csendes életet biztosít az új polgárok számára, hanem pénzük biztonságát is.