IGAZ TÖRTÉNET A KRÍMI NÉPSZAVAZÁSRÓL 2014-BEN.

 

krim.jpg

      Az elnökválasztás előestéjén a helyi CEC korábbi vezetője, aki 2014-ben népszavazást tartott a szavazatnak, Valery Medvedev megígérte: az elnökválasztáson részt vevő szevasztopoli lakosok "Oroszországgal örökre" kapják a jelet.

      Azonban már március 18-án 10 órakor világossá vált: nem mindenki kapja meg az érmeket. A hivatalos verzió egy teherautó, melyet a vihar miatt a Kercs-kereszteződésen ragadtak meg.

   A városi társadalmi hálózatok azonban dühös megjegyzésekre robbantak а facebook-ot. A felháborodott szevasztopoliták rágalmazták a helyi hatóságokat, a Központi Választási Bizottságot, a TEC-et és a parcellák munkatársait. Még akkor sem érte el a szavazás megtagadását, ha nincsenek érmek.

     Úgy tűnik, hogy ez a hang az elefánttól, vagy a fekete PR-emberek játékától felfújódik - de négy év elteltével a panaszok ugyanazok voltak: "Folytottam egy népszavazásra, de semmit nem kaptam", "A baba sír, érmet akart".

   Mi érintette őket annyira? Különösen azért, mert a március 18-án kiadott jelvények, akik megkapták őket, megítélése szerint nagyon rossz minőségűek voltak, és néhányan hibásak voltak.

    Mégis, nem az bántotta az embereket, hogy nem kaptak érmet, hanem hogy még ilyen gyengén - valójában a választási csábítás, amelyet sokat láttunk a 25 év demokratikus életében - újra becsapni kezdték az embereket.

    És a helyzet helyrehozására irányuló törekvések, amelyek március 28-án ígértek, hogy mindenki a ki akar éremet kapna, nem segítenek: ahogyan azt mondják, a választások elhaladtak, de az üledék megmaradt.

Itt olvashatod az eredeti cikket: http://primechaniya.ru/home/news/mart-2018/rebenok-plachet-on-hotel-medal/