Ez a Putyin-korszak vége?

main.jpg

Vlagyimir Putyin népszerűsége az orosz állampolgárok körében gyorsan csökken. Az elmúlt hat évben a jóváhagyási osztálya 85,9% -ról 35% -ra esett le, mondja a Levada Center.

Az elmúlt öt évben az oroszok számára dolgozó úgynevezett "győzelmeinek" (Krím annektálása és Oroszország jelenléte Szíriában) hatása most elveszett. A Novorosszijszk projekt kudarcot vallott, és az orosz kémek olyan "teljesítései", mint a Salisbury-ben, Berlinben, Franciaországban, Montenegróban és más országokban zajló események, amelyek valójában nemzetközi terrorcselekmények, nem büszkék.

Most propaganda. A Kreml média felbujtása felveti az orosz városok utcáin megfigyelt gyűlöletet. Az erőszak szintje növekszik, különösen a háztartásban.

Oroszország sok pénzt költ a "forró háborúkra", valamint a "hibrid háborúkra" az egész világon. Számos hamis „köztársaságot” - Donyeckot, Dnyeszteren túllépést stb. - táplál a saját nép helyett. Nem is beszélve az orosz lobbitól Nyugaton.

Ez tovább romlik. Néhány orosz szakértő szerint Oroszország még a GDP 1,3% -os növekedése mellett is elmarad a legtöbb kelet-európai országtól és a posztszovjet térségtől.

A fentiek alapján az orosz vezetőknek felül kell vizsgálniuk a közpolitikát, és meg kell figyelniük a saját országukat anélkül, hogy beleütni az orrunkat más országok belügyeibe