Nem rendes munka az orosz titkosszolgáknak EU-ba

     

       Kiderült hogy az agresziv informácio politikai nem csak ukrajna erinti hanem mas civilizált világot. Külpolitikai jelenkezest amej nem kezbeesó oroszország es aban az idoben probálkozik külonbező lépesekben gyokeret engedni es a titkos belsö ügyekbe bele nezni es elmondani az idegen nem orosz világnak es igy a külpolitikai oroszország nem maradt figyelem nelkül a világ politika elöt.
        Volt egy interju a volt magyarország biztonsági elháritónak Katrejnom Ferencel amejben ö mertekben elerhetöen feleblezes nelkül elmondta az orosz titkos szolgálat dolgozóiról a magyarországon területen dolgozo utolso 13 évig. Elege varatlanul ert engem is hogy bebizonyitotva nekem is hogy Katrejn arol hogy a magyarországi elharito az ö idejukbe szigoruan tilos akar mijen hadjarat vagy eljaratot oroszország biztonsagia a magyarország területen. Ahogy lasuk it is az oroszok probálkoztak elenorizni a belso vilagot de jó hogy nem ert az «orosz tavaszig» (http://index.hu/belfold/2017/03/21/titkosszolga_orosz_fenyegetes_romagyilkossag_interju/).
        A következő objektum már híres nekünk szpec szolgálat oroszország ahogy kiderült, ez csehország ez is egy európai ország sok történelemel és kultúrával let saját rokoni bazis részlete oroszország titkos szolgakat a, kozponti kelet europaban, megjegyzet következtetés saját maguk formálódnak a megismerése és nyomozása csehországi újságíró Andzsela Kundri, (https://hromadske.ua/posts/ondrzhei-kundra-spetssluzhby-rosii-diiut-proty-krain-yes-bazuiuchys-u-chekhii), ami alapján könyvet irt «Putyin ügynöke» ahogy az orosz ügynökök elopjak a mi titkainkat a saját interjújában amejben Kudra átadta ukrán ujsagiroknak ö megjegyzi hogy leelenorzes után elég e agresziv informacios csehorszag elen van es még elmondja arol hogy nyomul, kötődés iranyitot szociális demokrata dolgairól titkos szolgálat oroszok a cseh területén és leelenorzot a negativ hatások és az ijen dolgairól oroszokat erintetö orzsag európában és értékét amit elmondanak az europsinak.
        Az őszes eredmenyezes után kivont információ formálódik a felfogás arol hogy orosz vezetoket sürgősen elkel gondolkozni a következményről amej megvalositcsa azut ahogy realizálják külön az ők agresziv külpolitikait nemrég nemelegedet.
        Ijen viselkedest a világ oszemukodesuk felnöl és ahogy az orosz mondás mondja, «áral az egetet nem bujtadel» annál inkab amikor ez a zsák vart es átvart az áral minden napal kesob hegyeseb es hoszab lesz.